Rock Bitz

Jag fotade lite fina bilder på Rock Bitz när Elvira (2:an) red honom på lektion innan jul. Han är riktigt fin!
 
 
/evelina

Imorgon bär det av till SURF

Imorgon hoppas jag på att kunna fota hästarna lite. Då ska nämligen jag och Linnéa (1:an) till SURF för att jobba.
Nu under jullovet så har ju faktiskt både hästarna och de som normalt brukar jobba på SURF ledigt.
 
Så imorgon hoppas vi på bra väder och att det går snabbt att göra klart i stallet så att vi kan gå ut och fota en stund!
 
 
 

Nu ska ni få veta!

Nu ska ni få veta lite om det som jag skrev att jag skulle berätta förut!
 
Vi har inte fått gå ut med detta förän efter julafton. Loke och Fritz har fått flytta från SURF till Åbackens ridskola.
Loke och Fritz blev julklappar till hon som har hand om ridskolan och därför har ni inte fått veta innan ifall att det skulle börja gå rykten och så slutar det med att det kommer fram till den som skulle få dom i julklapp. Det hade ju blivit lite knasigt!
 
Anledningen till att Fritz och Loke fick flytta var att de började bli ganska gamla och inte orkade lika mycket längre. De har även stått på SURF ganska länge och förtjänade att flytta till en mindre anläggning.
 
Åbackens ridskola är inte lika stor som SURF och det är mer nybörjargrupper med små barn. Jag tror att Loke och Fritz kommer trivas och bli omtyckta där eftersom att de är så snälla. Det är flera hästar som stått på SURF förut som fått flytta dit. Exempelvis Ninja.T, Russin och Viola. Dock så har Ninja och Viola flyttat därifrån men med Russin vet jag inte.
 
Vi ska självklart åka och hälsa på Fritz och Loke så ni får se hur de har det på Åbacken :)
 
/Evelina 5:an
 

Från oss alla...

Från oss alla, till er alla, önskar vi en riktigt god jul!
 
Vi ses efter jul! :)
 
/evelina 5:an

God jul!


23:e december

Imorgon är det julafton!
Hoppas att ni får en superhärlig jul allihopa. Idag ska jag försöka julstäda mitt rum, slå in julklappar och träffa 3:an och 4:an. I år har jag faktiskt lyckats köpa julklappar i tid om man jämför med förra året då jag var ute dagen innan julafton och letade julklappar som en galning! haha.
Sen ska jag som sagt gå hem till 3:an, eller som hon egentligen heter - Jessica, och så ska vi se på film. Det är faktiskt ett bra tips som man kan göra på jullovet när det är för kallt för att gå ut!
 
Vi har bestämt oss för att vi ska se alla filmer som man i princip måste ha sett. Vi ska till exempel se alla Harry Potter filmerna, Highschool musical filmerna (jag är hela 15 år gammal och har inte sett en enda Highschool musical film! Jag måste ha varit en konstig 10åring...), Pirates of the caribbean (dom filmerna har jag faktiskt sett men det har inte 3:an och 4:an) och sist men långt ifrån minst så ska vi se Titanic!
Hahaha Jag har faktiskt inte sett den! Jag måste vara lite efterbliven...
 
Nu ska jag börja gå hem till Jessica iallafall. Hoppas att ni orkade läsa mitt vansinnes-långa inlägg om mitt ganska tråkiga privata liv. Men vi har inte så mycket att skriva om SURF just nu, det är en sak som vi kommer att skriva ut efter julafton men det får ni veta då! :) Sedan kommer ni ju få en massa bilder så snart vi kravlat oss iväg och fotat hästarna!
 
/Evelina 5:an
 
 
Rockys näsa.

Ny design!

Nu har jag fixat ihop en ny design till surfbloggen :) den blev lite mer julig nu för det är trots allt jul om 6 dagar!
 
/ Evelina 5:an
 

Önskemål om speciella bilder!

Jag tänkte att nu när vi snart har fått lov från skolan så kommer det komma upp MASSOR med nya bilder! Vi har inte haft tid att fota nu när vi har planerat julshowen de senaste veckorna.
Så jag tänkte att om det är några speciella önskemål på bilder så får ni säga till! :) det kan vara vad som helst, från bilder på en viss häst till en bild på gödselstacken!
 
/Evelina 5:an
 
 

Final

Jag skrev förut att ni skulle pussa hejdå extra mycket till Final som skulle åkt i helgen som var, men det blev ändrat så han åker inte förän på torsdag :)
Nu får ni alltså ännu mer tid på er att säga hejdå och önska honom lycka till på vägen hem. :)
 
/Evelina 5:an
 
 

Tipsa oss!

Som Evelina redan har skrivit så hade vi julshowen i söndags. Det var otroligt roligt att få vara med om det här, även om det har varit väldigt mycket jobb bakom.

Nu när vi har så mycket tid över har vi även mer tid till att blogga, så nu behöver vi en massa tips på vad vi kan blogga om! Kommentera era tips eller maila till [email protected] :)

/Linnéa

Julshowen är över

Nu är allt julshowsarbete slut! Julshowen var igår och visst var ni där? :) Vad tyckte ni?
Vi i US har jobbat stenhårt med att skriva manus och en massa annat och alla som var med och hjälpte till med showen är guld värda! både de som var med i nummer och de som jobbade som funktionärer :)
 
Hoppas att ni njöt av showen allihopa! Nu kommer det bli mer uppdatering här på surfbloggen när vi i stallfemman får jullov från skolan. Vi har haft ganska mycket i skolan här i slutet av terminen men nu är det snart lov som sagt. :)
 
/Evelina

Alexi


Pussa hejdå!

Under veckan så måste ni pussa och krama Final lite extra, han åker nämligen tillbaka till sin ägare nästa helg.
Så säg hejdå ordentligt och önska honom en trevlig resa hem! :)
 
Vi kommer sakna honom ♥
 

Julshow om en vecka

Just nu pågår förberedelserna inför julshowen för fullt! Visst glömmer ni inte bort att komma dit och kolla? Det är på söndag den 16 december klockan 17.30, hoppas vi syns där!


Diana


Sommarbilder mitt i vintern

Nu verkar det äntligen som att snön har kommit för att stanna. Skönt för hästarna att slippa leran i hagarna, men visst är det kallt! Då kan det kännas bättre att titta på lite sommarbilder, för även om det är himla mysigt med julen längtar vi till sommaren och värmen!


Till luciabarnen

Glöm inte luciaträningen imorgon! Vi träffas på samma ställe som förra gången, alltså i cafeterian på SURF klockan 12. Hoppas ni har tränat på låtarna nu! :)

Vad tror ni Fabian ligger och flinar åt?


Julshow 2012


Salami & New Body

Både Salami och New Body finns nu för avhämtning på Surf.
Salami: Finns i cafeterian, stryk ditt namn på listan när du hämtat ut rätt antal. Betalningsinfo finns på lapp i stallet samt på lapp uppe i cafeterian.
 
New Body: Finns i teorisalen, ta den kartong som det står ditt namn på. Lämna ut dina sålda paket och betala sedan in på Surfs BG: 5871-4049, ange namn och "New Body" . Tusen tack alla ni som har sålt både salami och New Body! :)
 
 

RSS 2.0