Vintersolstånd på SURF

 
 
 
 
 
 
 
 
 

GENREP FÖR JULSHOWEN

På lördag är det genrep för ALLA som medverkar i showen på något sätt (förutom cafeteriapersonal, parkeringsvakter och entrépersonal)
 
Luciatåget samlas kl. 12.00 i cafeterian för att sedan köra igenom sitt nummer till häst i ridhuset. Efter det får man åka hem.
 
Övriga medverkande samlas i cafeterian kl. 13.00 för att gå igenom showens alla nummer tillsammans. Sen går vi ner för att göra iordning hästar och de som behöver rida fram gör det. Vi beräknar att kunna köra igång genrepet kl. 14.30. När det slutar beror på hur allt flyter på men vi hoppas att det ska gå snabbt :)
 
Om du verkligen inte har möjlighet att komma så vill vi att du meddelar oss så snart som möjligt så att vi vet om det. MAILADRESS: [email protected] 
 
Mvh!
 
US-styrelse
 
 

Svar på kommentar

Från: Anonym
Om: Gamla bilder - del 3
 
det sorgliga är att 8/12 hästar på bilderna inte finns i livet längre :(
 


Svar: Därav rubriken "gamla bilder". Men ja det är lite sorgligt.

Gamla bilder - del 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan du baka?

Nu söker vi folk som kan baka fika till julshowen. Vi behöver olika sorters fikabröd att sälja i cafeterian till publiken :) Det är smidigt att baka kakor i långpanna eller någon sorts bullar. Vill DU baka så går det bra att lämna fika i frysen under veckan eller direkt i cafeterian på fredag eller lördag! :)
 
Visst ses vi på showen kl. 15.00 på söndag??
 
 

RSS 2.0