Snart drar ridskolan igång igen!

Nu är det lite mindre än två veckor kvar av hästarnas sommarlov ute på betet. Den 31 juli rids de tillbaka till surf, och rids igång under några dagar. Sen kommer ridlägren äga rum, och onsdagen den 14 augusti börjar ridskolan igen. Någon fler som längtar till dess?

 
Ifall ni vill åka och hälsa på hästarna på betet finns en vägbeskrivning här

Aftonbladet

Har ni sett att aftonbladet har publicerat bildspel med sommarbilder som läsare skickat in? HÄR kan ni hitta en bild från surfs betessläpp, bild 69 :)

Tack för tipset Frida!

Svar på kommentar

Lisa:

Vilka magar! =D 
Mår hästarna bra? Inga skador eller sjukdomar eller så?


Svar: Haha ja, dom lever gott! 
Än så länge är alla hästar friska vad jag vet. Sigma har fått flytta tillbaka till surf där hon står tillsammans med några av privathästarna, men varför hon flyttade tillbaka vet jag faktiskt inte. Rocky hade bränt sin mule i solen, så alla som fyllde på vatten under den perioden fick smörja hans mule med solkräm (ifall man fick tag på honom det vill säga, vi fick muta honom med morötter). Nu får vi hoppas att alla fortsätter håller sig friska och krya!

/Linnéa


Surf på instagram

Ni har väl inte missat att vi även finns på instagram? @surfrf heter vi där, och vi försöker lägga upp bilder med jämna mellanrum och så ofta vi kan. Följ oss för att inte missa någonting!

 

Fler bilder från betet


RSS 2.0