Idéellt arbete på SURF

Information om det idéella arbetet för ridskoleelever på SURF! :)
 


SURF är en ideell idrottsförening som består av tre sektioner; Ridskola, Tävlingssektion och Ungdomssektion. Alla sektionerna är beroende av varandra för att vi ska ha en väl fungerande verksamhet med glada hästar och ryttare, bra gemenskap och god ekonomi.

 

Under det senaste året har ridskolans cafeteria under lektionskvällarna inte fungerat optimalt, inte hållits öppen alla dagar, saknat hembakt fikabröd och dessutom gått med förlust. Ambitionen är att ha öppet sex kvällar per vecka för att vara en träffpunkt för barn- och ungdomar som vistas på SURF samt deras föräldrar och vuxna ryttare. Vi jobbar nu för att hitta andra lösningar för att hålla cafeterian öppen under lektionskvällarna och återkommer med mer info om det framöver.

 

Vi behöver också se över det ideella arbetet på SURF, inte för att utöka det och ställa högre krav men för att skapa större engagemang och engagera flera!

 

Det tävlingar som tävlingssektionen genomför varje år ger ett stort ekonomiskt tillskott men det är svårt att få funktionärer till alla poster. Under den senaste tävlingssäsongen har i genomsnitt fem ridskoleelever utöver de som själv tävlar varit funktionärer på tävling, ridskoletävlingarna ej inräknade. Vi hoppas på att fler ridskoleelever vill vara delaktiga som funktionärer vid klubbens tävlingar, tre stycken på vårterminen och tre på höstterminen.

- Vad krävs av oss för att det ska vara attraktivt för dig som ridskoleelev att bidra med en halv dags arbete som funktionär på tävling per termin? 

 


Mejla dina tankar, synpunkter och idéer till [email protected] så tar vi som jobbar i arbetsgruppen kring ideellt arbete med oss dem i det fortsatta arbetet. Tack på förhand! :)

 

 

Munsboro Tea Time

 
 
 
Foto: Evelina
 

Munsboro Coffee Time


 
Foto: Evelina

Corsica

 
 
Foto: Evelina
 

Malma

 
 
Foto: Evelina
 
 

RSS 2.0