Nu drar det ihop sig!

Nu börjar det dra ihop sig för övernattning imorgon! Är ni taggade??? FÖR DET ÄR VI!!
 
Kom ihåg att ta med er VARMA KLÄDER för vi kommer att vara utomhus och det börjar vara kallt om kvällarna såhär i mitten av oktober! :)
 
 

Ridskoletävling 9e november!

OBS ändrad tid!! 15.00 är det som gäller! :)

 

Välkommen till Surfs ridskoletävling i dressyr den 9/11 med uttagning för satsningsryttare! Alla ridskolans elever och även privata ekipage är välkomna att vara med.

Vi samlas på Surf den 9/11 kl 15.00 för att bygga fram staket och gå igenom funktionärsuppgifter. Därefter kör vi igång tävlingen.

 

Anmälan: Görs på listorna i stallet. En del hästar är bokade vissa klasser för de som vill bli satsningsryttare, men om inte någon har anmält sig som satsningsryttare på dem innan den 31/10 så får även du som inte vill bli satsningsryttare anmäla dig med dem. Om hästen är bokad för satsningsryttare så får den inte starta i klass 5 med någon annan.

 

Funktionärer: Alla deltagare kommer få en funktionärsuppgift under dagen. Vi går igenom hur de olika uppgifterna går till innan vi startar igång tävlingen.

Alla deltagare måste ha med sig någon som kan hjälpa till att göra iordning hästen, kanske hålla i eller leda vid behov.

 

Kostnad: Kostanden är 150:- i hästhyra/klass och 50:- i anmälningsavgift/klass. Betala gärna med kort, annars så jämna pengar som möjligt.

 

Servering: Under dagen kommer vi sälja fika och lunch i cafeterian. Ta med kontanter till cafeterian.

 

Framridning kommer att ske på stora utebanan och på en del av ponnysidan i ridhuset, ta med varma kläder så att du kan rida ute.

 

Satsningsryttare: Innan du skriver upp dig som satsningsryttare vill vi att du meddelar din instruktör. Om det redan är upptaget på satsningsplatsen på den häst du vill tävla, skriv upp dig på en vanlig plats så fixar vi så att ni får starta med långt mellanrum så ni bägge hinner rida fram.

 

Klasser:

Klass 1: LE:1 (bara skritt)

Klass 2: Märke 1 (Skritt och lite trav)

Klass 3: Märke 2 (skritt, trav och galopp)

Klass 4: LC:1

Klass 5: LB:1          

 

Dressyrprogrammen hittar du om du klickar på de länkade programmen ovan! :) fråga din instruktör om du inte förstår förklaringarna.

 

 

Mobilanpassad

Nu har vi mobilanpassat bloggen så att det är lättare att läsa från mobilen! :)

Hästar då och nu

Här kommer några "Då och Nu"-bilder! I det här inlägget finns bilder på Porter och Twister.
 
Porter då:
 
Porter nu:
 
Twister då:
 
Twister nu:
 

VIKTIGT! Smittinfo!

På grund av att Vännäs Ryttarförening är drabbade av a2 virus så har vi valt att stänga ridskolestallet för hästar utifrån och vi vill inte att hästar som varit i Vännäs efter den 26/9 (eller om någon häst i samma stall varit där) kommer till anläggningen.
 
Använd ingången på baksidan när du går in och ut i ridhuset.
 
Mer info kommer under kvällen på både Vår egen hemsida och Vännäs Ryttarförenings hemsida.

Övernattningsinfo

Nu har vi plockat ner anmälningslistorna till Övernattningen för att kunna förbereda lite mer och handla lagomt med mat osv. 
 
Vi vill att ni anmäler allergier i förväg via mail till [email protected]. :)
 
Mvh! US-styrelse
 
 

Hoppbilder

Jag följde med till surf i torsdags och passade på att fota kombigruppen på storhäst när dom hoppade! Tänkte visa er några.

Visst har vi fina hästar? :) Ni kan även se våra två nyaste hästar - Alladin och Yukon (Börje som han kallas).

/Linnéa

RSS 2.0