Svar på kommentar

Från: Klara
 
vart kan man hitta där det står om ridskolans hästar och ponnys?
 

 
Svar: Du hittar det under fliken "Ridskola". Sedan längst ner på den fliken hittar du "Om ridskolehästarna". Där finns all info som vi hunnit skriva hittills! 
Eller så kan du klicka på DENNA LÄNK.

Svar på kommentar

Från: Emelie
 
Hej! När kommer det upp vem som vann en lektion när vi arbetade med hagen? :)
 

 
Svar: Maila till [email protected] och fråga! :)

God jul!


God jul till er alla önskar vi i stallfemman, alla hästar och ponnyer på surf, och självklart Nynäs! Ha en toppendag och njut av all god julmat. Ät gärna lite för mycket och glöm inte Kalle Anka klockan 15. Vi ses igen när ridskolan börjar, den 2 januari! 

Svar på kommentar

Från: Anonym
 
Hej! Jag undrar om ni skulle kunna skriva om Final och Lusen på om ridskolehästarna?:)
 


Svar: Ja, det kommer upp snart! :)

Svar på kommentar

Från: Anonym
 
Hej! jag gör en blogg och jag undrar om det är okej att lägga ut bilder ni tagit på hästarna? om man sriver att ni tagit bilderna förstås:)
 

 
Svar: Absolut! Sålänge du skriver att det är vi som tagit bilderna. Du får gärna länka till www.surf.blogg.se också :)
 
 

Om Porter

Vi fick en fråga om hur det är med Porter.
 
För ungefär 2 veckor sen så åkte Emmeli och Ylva med Porter till veterinären i Timrå. Där gick veterinären igenom honom och lyckades hitta felet som veterinären i Umeå inte alls hade hittat. Det visade sig vara att han mest troligt hade en inflammation i muskulaturen runt korset och bäckenet. Så han fick behandling mot det.
 
Igår så var Emmeli med Porter till Timrå igen på återbesök för att se om behandlingen hjälpt. Och det hade den! Nu har han fått en till behandling och ska vila i 2 veckor. Sen kommer han sättas igång igen. Och om allt går bra så är han nog igång i slutet på februari, början på mars! :)
 
 

Nu var julshowen över!

I söndags så var det Julshow på SURF! Allt gick superbra och alla var jätteduktiga! Vi vill tacka alla som hjälpt till med showen, utan er hade detta inte varit möjligt. :) 
 
Vad tyckte NI som var och tittade på showen? Vilket var favoritnumret? Har ni några förslag på förbättringar man kan göra? Förslag på nummer man kan göra till nästa år?
 
Alla förslag är VARMT välkomna!! :D 
 
Foto: Elin Roshed
 
Bild på söta lilla Zebra-Gandalf innan showen! :)
 
 

Svar på kommentar

Från: Anonym
 
Hejsan :) hur är det för diana och hebel nu ? :)
 

 
Svar: Både Diana och Hebel får skritta nu. Vi vet inte när de kommer kunna gå lektioner igen.
 
 

Fotografering: Hebel

 
 
 
 
 
 
Foto: Linnéa Olofsson
 

Solnedgång

Foto: Linnéa

Csodás

Foto: Linnéa

VF




Hebel

Fina Hebel som för tillfället håller på att skrittas igång. Han blir omhändertagen varje dag av duktiga Carro, vi håller alla tummar och tår vi har för att han blir helt frisk. ♥

Nixon

Foto: Linnéa

Hoppbilder

I fredags var jag och Evelina på surf för att hålla i en julshowsträning. Vi passade på att fota ponnyhoppgruppen och bilderna har varit väldigt efterfrågade så här kommer dom ;)


 

/Linnéa

Nu börjar det dra ihop sig!

Nu börjar det dra ihop sig till julshowen! Det är delvis därför vi inte har tid att skriva här just nu. Vi har även sjukt mycket i skolan såhär just innan jul. Så vi måste prioritera lite.
 
Nu är det ungefär en vecka kvar till julshowen och vi söker fortfarande funktionärer till showen. Vill just DU vara med och hjälpa till? Kommentera då här eller skicka ett mail till oss på [email protected] med ditt namn och telefonnummer. All hjälp behövs för att vi ska kunna genomföra showen! 
 
Exempel på funktionärsuppgifter kan vara exempelvis att stå och sälja fika i caféterian, göra iordning hästarna i stallet, se till att allt går rätt till inne i ridhuset etc.
 
 
 
 

RSS 2.0