Teoriveckan v.10

Här hittar du all information om teoriveckan som den här gången har tema "tävling". Under vecka 10 så utgår alla ordinarie lektioner och istället ordnas det andra aktiviteter under veckan! Som elev eller medlem på Surf är du välkommen att gå på hur många aktiviteter du vill :)
 

 

Måndag:
Dressyrclinic i ridhuset kl 18.30 till ca 20.00 med Christina Wikström. Kom och lär dig vad domaren tittar på, hur du ska rida vägarna i ettdressyrprogram m.m.! Ingen föranmälan krävs!

 

Tisdag:
18.00-19.00 funktionärskunskap i teorisalen, kom och lär dig vad man gör som funktionär på tävling! Det är ett supertillfälle för alla ridskoleelever att lära sig vad man gör när man hjälper till på tävling! Anmäl på listan i stallet så vi vet hur många vi blir :)

Kl 19.00-20.15 fyspass i ridhuset. Även ryttare behöver träna, inte bara hästarna! Kom och lär dig bra övningar för ryttare. Ta med liggunderlag så slipper du bli så sandig :) Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp.

 

Onsdag:
16.00-18.00 knoppningskurs i stallet. Kom och lär dig hur man gör riktigt fina knoppar! 

Kl 18.30-19.30 Lastningskurs, hur gör man när man lastar en häst? För att kunna tävla är det viktigt att kunna lasta hästen på ett lugnt och säkert sätt.

Ingen föranmälan krävs under onsdagkväll.

 

Torsdag: 
Funktionärskunskap kl 18.00-19.00 i teorisalen, kom och lär dig vad man gör som funktionär på tävling! Det är ett supertillfälle för alla ridskoleelever att lära sig vad man gör när man hjälper till på tävling! Anmäl på listan i stallet så vi vet hur många vi blir :)

 

Fredag:
Kl 15.00-17.00 Ryktrally i stallet! Vem kan göra sin häst finast? Ett bra tillfälle att visa upp vad du lärt dig på knoppningskursen :)


Postat av: Anonym

Vet ni om de tänker ploga/skotta utebanan? Jag har för mig att de gjorde det förra vintern/våren.

2016-03-04 @ 17:13:31

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej på bloggen)

Om du har en blogg, länka den gärna här :)

Kommentar:

RSS 2.0