Svar på kommentar

Från: Linnéa Sauer 
 
Hej där tjejer! Vill bara berömma er för det jobb ni lägger ner på blogg och instagram. Är räddningen för en utflugen Umebo som ändå vill hålla koll på hur det är hemma på bästa SURF. Alltid skönt att stilla hästabstinensen lite. ;) Så massa beröm, ni är så proffsiga! Flyttade för två år sen och har märkt att det tillkommit massa nya pållar, skulle ni inte kunna skriva en lista om vilka hästar som går i verksamheten nu? Så jag hänger med i svängarna:) ha det bra, kram Linnéa.
 

 
Svar: Åh vad kul att du hänger kvar här! ;D
 
Storhästarna som går med nu är; Aria, Alita, Kate, Malma, Fabian, Orlic, Nix, Ebolus (lånehäst), Alladin, Yukon, Csódas. Sen så är Mónika, Corsica och Mageno kvar också men de går inte i verksamheten för tillfället pga skador.
 
Det är en hel del nya ponnyer, så de som går just nu är; Relios, Lillagubben, Coffee Time, Molly, Bernadette, Porter, Cahill, Final, Nixon, Lusardo, TeaTime, Billy, Twister och Diva! :) För tillfället så är ponnyerna väldigt fräscha, Lusardo hade lite ont i ryggen i början av förra veckan men det verkar ha försvunnit nu! :)
 
 
                Bild på Lillagubben!
 
 

Postat av: Linnéa

Tackar!:D Måste svänga förbi stallet nu när jag är hemma i jul, klappa lite på de fina hästarna! Lillagubben är ju verkligen en liten sockerbit, så söt! Vi ses, kram

2015-11-30 @ 22:47:57

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej på bloggen)

Om du har en blogg, länka den gärna här :)

Kommentar:

RSS 2.0