Svar på kommentar

Från: Tilde.S
 
Hur länge har ni i stallfemman varit med i stallfemman? Och har ni varit med i tävlingar? Det skulle vara bra om ni svarade var för sig. PS känner ni nån speciell häst som ni tycker om jättemycket.
 

 
Svar: Jag börjar med att svara på din första fråga och svarar på de andra i ett annat inlägg
Det är nog många som egentligen inte vet vad vi i Stallfemman gör eller hur vi blev Stallfemman. Så jag tänkte att jag kan ju berätta det för er! 
 

Vår historia som Stallfemman började för några år sedan (har ingen aning om hur många år exakt.. men kanske 4år sedan). Vi har alla 5 ridit på ridskolan sedan länge tillbaka men vi hade inte riktigt förstått att man kunde vara i stallet även fast att man inte hade ridlektion.
Men så en vacker dag så åkte vi till SURF på helgen och tillslut hängde vi på SURF varje ledig dag, varje lov, varje dag man slutade skolan tidigt!

Tillslut så började den ridskoleansvarige att känna igen oss eftersom att vi alltid var en klunga på 5 ungdomar som gick omkring, haha! Men samtidigt så tyckte hon att vi alla såg exakt likadana ut - 5 lika långa tjejer med likadan hårfärg och samma namn. Även fast att det inte var så.

Hon började kalla oss för stallfemman, skrattade och föreslog på skämt att vi måste skriva siffror på ryggen för att hon skulle kunna känna igen oss.
Så vi kom på idén, töntiga som vi var och är än idag, att trycka egna tröjor med varsin siffra på ryggen för att skoja med henne.

Nu kallas vi stallfemman av de flesta på SURF och vi driver den här SURF-bloggen samt instagramanvändaren @surfrf där vi skriver om vad som händer på SURF och lägger ut fina bilder på ridskolehästarna m.m.
Inte för att vi måste utan för att vi tycker det är kul! 

Så Stallfemman är inte som en "klubb" som man blir medlem i. Det är liksom ett namn för alla oss 5 eftersom att det är så jobbigt att ropa: "Linnéa, Elvira, Jessica, Ebba och Evelina!!". Då ropar man hellre "Stallfemman!".

Så här är våra nummer:

1. Linnéa   2. Elvira   3. Jessica   4. Ebba   5. Evelina

 

Postat av: Anonym

Hur länge till kommer ni fortsäta kämpa med Hebel?

2014-03-27 @ 14:39:31

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej på bloggen)

Om du har en blogg, länka den gärna här :)

Kommentar:

RSS 2.0