Hemma igen!

Nu är jag hemma från fjällen! Hoppas att ni har haft ett skönt sportlov allihop. Nu blir det mer uppdatering här eftersom att jag är hemma igen.
 
I veckan är det teorivecka på SURF. Vilken innebär att det är inga vanliga ridlektioner utan man får gå på olika "teori-aktiviteter" under veckan! Här är aktiviteterna som vi har under veckan. Man får gå på hur många man känner för!
 

Måndag Voltige med Johanna Lindberg, vinnare av nordiska mästerskapen i voltige. Kl 18-20, samling i ridhuset. Johanna kommer visa voltigens grunder på en av våra ridskolehästar, och sedan finns det chans att prova på för de som vill. Om du vill prova på voltige måste du anmäla dig i förväg till Anneli på [email protected], endast 10 platser! Om du bara vill kolla på behövs ingen föranmälan.

Tisdag Föräldrakurs! Är du förälder och har ett barn som rider här på surf är det här ett bra tillfälle för dig att lära dig mer om hästar. Ni får lära er lite om beteende, borstning, sadling och tränsning och avsluta med att prova på att sitta upp på en häst. Föranmälan krävs, den skickas till Anneli på [email protected] Samling kl 18 i stallet. Kursen pågår till ca 20.00

Onsdag NH kurs med Yvonne från Sörgården kl 18-20, samling i ridhuset

Torsdag Westernuppvisning med Elin Edling 18-20, samling i ridhuset. Kom och se två fart grenar inom western, Barrel Race och Pole Bending!

Söndag Ryktrally! Tävla om vem som kan göra sin häst finast! Samling i stallet kl 15-17

 


Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej på bloggen)

Om du har en blogg, länka den gärna här :)

Kommentar:

RSS 2.0