Vårt jullovsäventyr

Nu så ska ni få höra om vårt äventyr vi var med om på jullovet! Vi har länge pratat om att åka och hälsa på gamla ridskolehästar/ponnyer, och nu gjorde vi slag i saken och åkte till Innertavle, närmare bestämt till Åbackens ridskola. Där hälsade vi på våra gamla kompisar Fritz och Loke!
 
Visst är dom söta! Dom såg ut att trivas bra där. Ni som ridit på surf en längre tid minns säkert Russin, hon står också på Åbacken!
 
Efter ett tag tröttnade ponnysarna på oss och började gå iväg i hagen, så vi bestämde oss för att vi var ganska klara där. Men vi ville inte åka hem, så vi ringde till Ylva (som är ridlärare på surf) för att få en vägbeskrivning till henne så vi kunde hälsa på Alexi!
 
 
En vägbeskrivning fick vi, och vi vandrade iväg längs en skogsväg mot Yttertavle. Ungefär fyra kilometer gick vi och vi skyndade på stegen så vi skulle komma fram innan det blev mörkt, haha. Vi var inte särskilt tuffa av oss, vi gick och sjöng högt eftersom att vi fått för oss att björnarna vaknat upp eftersom att det var så varmt. 
 
 
Tillslut kom vi fram och vi blev upphämtade av Ylva! Vi fick en rundtur i Yttertavle och vi passade på att värma oss i bilen.
 
 
Sen åkte vi till stallet där Alexi står tillsammans med sin kompis Disney. Vi hälsade på dom och myste ett tag.
 
 
Det hann bli kolsvart ute innan vi var klara i stallet. Vi skulle bli upphämtade av Evelinas pappa på Yttertavle bygdegård så Ylva skjutsade dit oss. Medan vi väntade satt vi i bilen och berättade läskiga historier och skrämde upp varandra!
 
 
En härlig jullovsdag (utan snö dessvärre) utanför stan ;) De fyra hästarna vi hälsade på var alltså Fritz, Loke, Russin och Alexi! 

Postat av: Lisa

Ni borde hälsa på fler hästar utav dom som stått på surf och står i närheten av stan fortfarande, kul att se bilder på dem igen :)

2014-01-21 @ 14:08:32

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej på bloggen)

Om du har en blogg, länka den gärna här :)

Kommentar:

RSS 2.0