Nyhetsbrev från ridskolan

Nu kör SURF igång med nyhetsbrev från ridskolan! Här kommer personalen att skriva lite kort om vad som händer här på ridskolan och anläggningen, maila gärna om du har frågor, synpunkter eller kanske förslag på vad som ska stå med! 
[email protected] 
eller:
[email protected]
 
Nyhetsbreven kommer först och främst upp på HEMSIDAN och även här på bloggen när vi kommer ihåg att lägga upp det!
 
Här är veckans nyhetsbrev!
 

Ridskolan

I veckan är det teori för häst på tisdag och för ponny på onsdag.

På onsdag så ska Alita på återbesök hos veterinären och vi hoppas att hon ska vara frisk så hon får börja ridas snart igen!

Tea Time eller "TT" som vi kallar honom för är vår nya New Body ponny och han verkar trivas bra hos oss! Men tänk på att låta honom vara ifred på kvällarna och gå bara in om du ska göra iordning honom, han är inte van att bo på ridskola så han vill ha lite lugn och ro så här i början.

Chomper är den nya storhästen som vi har här på prov. Han är lika snäll som han är stor och verkar än så länge trivas bra. Vid ridning är han väldigt känslig, så använd inga sporrar eller spö på honom.

Vi vill be alla våra ryttare att vara försiktiga när ni drar åt sadelgjorden i spiltan/boxen, hästarna tycker inte att det är skönt när gjorden dras åt för hårt på en gång. Ta första hålet i spiltan och dra resten försiktigt på medellinjen innan uppsittning. Om ni har några minuter över så får ni gärna smörja upp hästarns utrustning efter ert ridpass, hästarna uppskattar mjuka träns och sadelgjordar! :-)

 

Personal

Linnea som har häst lektionerna på måndagar är bortrest och Emelie Stenman vikarierar för henne under tiden.

 

Anläggningen

I helgen är det bokat för hundar i ridhuset på lördag och Erika Viklund har dressyrträning på söndag på halav ridhuset kl. 10.00-15.45.

Under fredagen är det bokat för privatlektioner för ridskolan och hundträning mitt på dagen, se kalendern för exakta tider. Annars har vi som vanligt underlagsskötsel mellan kl 09.00-10.00.

 

Övrigt

Visst kommer ni på årsmötet söndagen den 23/2? Kl 19.00 i cafeterian!

 

Det var allt för den här gången! /Emmeli


Postat av: Lisa

Superbra! Många av oss är ju bara där en dag i veckan, när vi ska rida, så det här är ju ett jättebra sätt att hålla oss alla uppdaterade =)

Vad har hänt med Alita förresten?

2014-02-11 @ 09:40:39

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej på bloggen)

Om du har en blogg, länka den gärna här :)

Kommentar:

RSS 2.0