4

 Den här gången bjuder vi på en rolig händelse som Evelina och Linnéa varit med om!
 
En dag bestämde sig jag (Evelina) och Linnéa för att åka buss till SURF. Det går en ultrabuss från Vasaplan som stannar bara ca.100 meter från SURF. Den passade alltså perfekt att åka med, exempelvis på vintern då man inte kan köra moped.
När vi hoppade på bussen på Vasaplan så var vi helt ensamma. Bara vi och busschauffören. Och när vi kört förbi kanske 5 hållplatser var vi fortfarande ensamma på bussen. Det slutade med att vi var ensamma på bussen hela vägen till SURF haha.
När vi började närma oss SURF så frågar busschauffören oss vilket håll vi ska åt. Rakt fram eller till vänster i en korsning. Vi visste ju inte vilket håll vi skulle för det var första gången vi åkte med den här bussen och busschauffören sa att det var första gången han körde den här busslinjen så han visste inte heller!
Så vi sa att han skulle köra rakt fram för vi visste att det fanns en hållplats där som vi gått förbi några gånger när vi gått till Stöcksjön och badat. Så vi körde rakt fram och busschauffören släppte av oss vid hållplatsen.
Nästa gång vi åkte med bussen till SURF var det en annan busschaufför och då visade det sig att bussen skulle svänga vänster i korsningen istället för rakt fram hahah... vi hade alltså lurat den första busschauffören att köra fel väg!
 

 
 Glöm inte att skicka in era egna berättelser till [email protected]!

Postat av: maria

vilken buss går till surf? :O

2013-11-05 @ 19:02:34
URL: http://maariabodin.blogg.se

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej på bloggen)

Om du har en blogg, länka den gärna här :)

Kommentar:

RSS 2.0