Svar ang. Att ta bussen till surf

vilken buss går till surf? :O


Svar: Vi har åkt med två olika bussar hittills :) Från Vasaplan går det en ultrabuss, nummer 4. Man kan alltså använda vanligt busskort vilket är väldigt smidigt! Man åker ända till ändhållplatsen som heter Stöcksjö. 

Nu på lovet testade vi att åka med en länsbuss för att de går oftare. Från busstationen går det bussar som kör söderut, vi har åkt med bussen som går till Sundsvall men det går även fler. Det är ganska smidigt då man köper en biljett antingen på själva busstationen eller på bussen, "en biljett till stöcksjö", och sen trycker man på stoppknappen när man närmar sig surf på E4:an. Bussen stannar en bit bort från surf :)

Vi brukar gå in på tabussen.nu för att planera en resa och då ser man vilken buss som går lämpligast tid :)

Lånade en bild från google!

/Linnéa

Postat av: Ida

Det är linje 10 och 11 som går söder ut :) 11an går från Vasaplan (hållplats M om jag kommer ihåg bokstaven) och 10an från busstationen :)

2013-11-05 @ 19:59:08
URL: http://travbrudarna.blogg.se
Postat av: marielle

Kul med hästblogg från Umeå! Ska spana in här lite då och då! :)

Jag har själv startat upp en blogg, inom islandshäst och ni får gärna kika in! Skriver om mina tankar kring träning och ridning och vägen mot min dröm om ett eget företag! :)

2013-11-05 @ 20:22:44
URL: http://icelandicdreams.blogg.se
Postat av:

Hejsan kan ni inte skriva lite mer om vad som händer med hästarna, såg att porter och lady var till veterinären, hur gick de? och lite om de andra också om det hänt nått osv :)

2013-11-05 @ 20:43:54

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej på bloggen)

Om du har en blogg, länka den gärna här :)

Kommentar:

RSS 2.0