5

Den här gången bjuder vi på en rolig händelse som alla vi i Stallfemman varit med om! Eller en rolig händelse som vi riggat upp för någon annan... ;)
 

En torsdag för någon vecka sedan så hade vi teori med vår ridgrupp. Vi såg på videosnuttar som Emmeli filmat på oss veckan innan. Efter teorin sa Emmeli att hon ville skrämma Veronica (som skulle jobba nästa dag, alltså skulle hon vara på SURF tidigt nästa morgon). Så vi gick ner i entrén för Emmeli sa att hon ville göra nåt med plasthästen Blixten (numer står han i caféterian). Vi kom på att vi borde ställa Blixten i en tom spilta i stallet. Men när vi fått in Blixten i stallet och testat den idén så kom vi på att det är roligare om han står i stallgången. Alltså skulle Veronica tro att det var en lös häst i stallet på morgonen när hon kom.
Så vi ställer plasthästen utanför Arias box och lägger på ett stalltäcke så att den ska se lite verkligare ut. Sen står vi och skrattar lite åt oss själva för att vi är så roliga och påhittiga en stund innan vi åker hem.
 
Nästa morgon fick Veronica se detta när hon kom in genom stalldörren:
 
 
 
 
 

Glöm inte att skicka in era egna berättelser till [email protected]!
 
 
 

Postat av: Emelie

haha, kan ni inte betätta om hur Veronica reagerade? :)

2013-11-06 @ 07:46:14
Postat av: Klara

Vad var hennes reaktion då??

2013-11-08 @ 21:16:38

Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej på bloggen)

Om du har en blogg, länka den gärna här :)

Kommentar:

RSS 2.0