Fabian

 
 
 

 
Information om Fabian:
 
Kategori:    Storhäst
Född:         2000
Kön:           Valack

Fabian är en otroligt charmig liten häst som är svår att inte tycka om. Han är världens snällaste att hantera, står med öronen framåt hela tiden och är väldigt nyfiken av sig, han vill gärna lukta på borstarna och kolla vad man håller på med. Man får dock se upp om Bernadette ska gå förbi i stallgånger då Fabian tyvärr tycker om att mobba henne.. Då får man gärna hålla fast honom i grimman så att han inte nafsar Bea i rumpan! ;)
Han är väldigt fin att rida i dressyren, han är dock lite smått envis och kan ibland bli lite stark, speciellt när han tycker att saker och ting blir jobbiga. Annars går han som en klocka och är otroligt trevlig att rida.
Han tycker om att hoppa, så länge det inte blir alltför högt. Han tycker även om att vara ute i skogen, men kan ibland vara lite småtöntig. Han har arab i sig, vilket man definitivt märker i vissa situationer. Han gillar att visa upp sig, och är hur bra som helst på att spänna upp sig och se riktigt maffig ut. Ett stort plus är att han är otroligt mysig att rida barbacka! 



Kommentera här!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej på bloggen)

Om du har en blogg, länka den gärna här :)

Kommentar:

RSS 2.0